duminică, 24 februarie 2013

Impresii Eurovision (prima semifinală)Prima semifinală
Din lipsă de ocupație m-am decis aseară să urmăresc marele show de pe Tvr1.. și anume prima semifinală a concursului Eurovision. Nu aveam nici mai mică idee înainte de asta de concurenți sau de piesele cântate.
Bang! Turcu a fost numărul 1.. nici nu mă așteptam. Mai târziu am observat că tot X Factor-ul s-a mutat la Eurovision.. Mă așteptam la mai mult din partea lui, o prestație cel puțin la nivelul celor de la competiția la care a participat. Totuși a fost cea mai bună interpretare din seara respectivă și mă bucur că a ajuns printre piesele care se duc în finală.
Nu trebuie să comentez măcar puțin.. pe bune? Guță la Eurovision? Scuze, dar nu suntem la Euromanele.. A scos o piesă care îmbină cam toate stilurile.. am văzut un solo de chitară, muzică de club cred că și puțin dubstep (chiar nu vreau să mai ascult melodia o dată). Iar când a ajuns în "cămara verde" și-a adus toată șatra, oh God..
Cezar, oh Cezar, nu trebuia să te chinui. Înțeleg că ești cu opera, dar de ce naiba te chinui pe o melodie dance? Măcar trebuia să nu aduci pipițele alea care își etalează costumul.. aproape inexistent.
Cum să existe un Eurovision fără copii după melodiile care au avut succes anul trecut? Mda, a existat chiar o copie fidelă, cea care cânta muzică de club, iar unul dansa în spate tango argentinian. Pe lângă pipița asta, au mai fost și copii ale băieților de la One erDirection.. stupizi și ăia.
Concluzii - Prezentatorii din toate studiourile au fost stupizi, în special prezentatoarea din Camera Verde. Piesele.. înțeleg că la Eurovision sunt de obicei piese mai leșinate, dar Lordi au câștigat în 2006 cu ceva diferit.. voi de ce sunteți atât de plictisitori.. Turcule, de ce n-ai participat cu ceva mai tare? Așa poate aș fi votat și eu cu cineva.. Instrumentele sunt de fațadă, am văzut unele melodii care nu aveau bass, nici tobe, nici o chitară acustică și doar o electrică amărâtă.. și aia modificată într-un program. No hai, aduceți-le pe scenă să vă lăudați..

Cei șase finaliști sunt - Casa presei, Tudor Turcu, Cezar, Freestay, Luminița Anghel și Electric Fence.

Un comentariu:

  1. Îhhh, nici nu ştiam că a fost Guţă la Eurovision. O.O
    Oricum, cei mai mulţi artişti din România cântă ce vor alţii să cânte, nu ce le place lor, cred că ăsta e cel mai oribil lucru într-o carieră muzicală.

    RăspundețiȘtergere